top_home

MCS. De grootste in slimme containerlogistiek

MCS vervoert niet alleen containers over het water of over de weg, maar draagt ook zorg voor alles daaromheen. Full service container logistics, daar staan we voor. En dat blijkt ook de kracht van MCS. Of, zoals we het hier in het Noorden liever zeggen: 't kon minder.

Gasmetingen, opslag en distributie, overslag van goederen, voor- en natransport; vraag ons naar de mogelijkheden en u zult zien dat we, heel simpel, graag met u meedenken. En, niet onbelangrijk, met transport over het water bespaart u in de kosten ten opzichte van wegtransport. Een mooie basis om zaken te doen met de grootste in slimme containerlogistiek.

In Drachten zit het hart van de onderneming: daar coördineren we het transport. Planning, administratie, elektronische communicatie met de schepen: hier achter de schermen gebeurt het.

En dan van de planning naar het daadwerkelijke transport. De terminals van MCS staan in Groningen, Meppel en Leeuwarden. Van daaruit vervoeren we containers naar diverse zeehavens in Nederland. En omdat MCS beschikt over een groot wagenpark, zorgen we dat alles mooi op elkaar aansluit.

 

bottom_home