Container opslag

Naast het uitvoeren van transport voorziet MCS ook in container opslag. MCS kan zowel het transport per water over de weg kan uitvoeren. Als full service container logistics voorziet MCS ook in container opslag. We beschikken over eigen terminals in Meppel, Groningen en Leeuwarden waar wij de over- en opslag van containers regelen. Om u volledig van dienst te kunnen zijn beschikt MCS  daarnaast over een deelneming in de terminals in Hengelo en Kampen. We maken graag ruimte vrij op de gewenste locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voordelen van container opslag

Het grootste voordeel van container opslag is dat u geen onnodige voorraden meer heeft. Door onze korte lijn met de rederij kunnen we in overleg een voorraad lege containers opbouwen. Hierdoor kunnen wij snel anticiperen indien er een order binnenkomt om te laden. Bij het importeren van goederen kunnen wij de containers naar een van onze terminals vervoeren. De containers zijn dan altijd op afroep beschikbaar. MCS heeft op alle eigen en deelhebbende locaties ruimte voor container op- en overslag. Geen onnodige voorraden meer.

Terminals van MCS

De terminals van MCS zijn stuk voor stuk gevestigd aan ideale locaties voor container opslag. Vanuit Noord-Nederland en het Duitse grensgebied kunnen ze eventueel rechtstreeks naar Rotterdam worden vervoerd. MCS beschikt over eigen terminals in Meppel, Groningen en Leeuwarden en hebben wij deelneming in de terminals in Hengelo en Kampen. Door de verschillende vestigingen kunnen we u op elke gewenste locatie in Noord-Nederland van dienst zijn. De terminal in Meppel is vestigt aan het Meppelerdiep, op industrieterrein De Oevers. In Groningen is de terminal gevestigd aan de Westerbroek aan het Winschoterdiep, nabij de hoofdvaarroute Lemmer-Delfzijl. De terminal in Leeuwarden ligt aan het Van Harinxmakanaal, op industrieterrein de Zwette.

Container opslag MCS

Sind 1993 is MCS actief en varen containerschepen en vrachtwagens van ons af en aan om containers te vervoeren. We vervoeren voornamelijk in van Noord-Nederland en Duitsland naar Rotterdam en andersom. Wij regelen zowel het watertransport als het wegtransport en de container opslag. Bij MCS wordt het gehele vervoertraject van A tot Z gefaciliteerd. Met MCS kiest u voor betrouwbaarheid. Al jaren werken we voor toonaangevende bedrijven uit verschillende branches. We voldoen aan alle noodzakelijke eisen en regels. Uw wens staat bij MCS altijd bovenaan.

Vraag een offerte aan

info@mcs-bv.nl 0512-741555
Offerte