Container transport Rotterdam

MCS is een full service container logistics die u van dienst is met container transport Rotterdam. Bij MCS draait alles op container transport. Vanuit onze eigen terminals kunnen wij containers transporteren via zowel water als de weg. Vanuit Noord-Nederland en het Duitse grensgebied kunnen we containers naar Rotterdam transporteren. Naast het vervoeren van containers voorzien wij ook in de overslag en opslag van containers vanuit onze eigen terminals. We beschikken over terminals in Meppel, Groningen en Leeuwarden. Daarnaast hebben we in Hengelo en Kampen een deelneming in de terminals. De terminals beschikken over een uitstekende aansluiting om containers te transporteren naar Rotterdam. MCS beschikt daarnaast over alle faciliteiten voor het onderhoud van de containers. We doen gasmetingen en beschikken over het AEO-certificaat.

Water transport Rotterdam

MCS heeft vaste lijndiensten voor watertransport naar Rotterdam. Steeds meer bedrijven zien de mogelijkheid van container transport over het water. Nederland telt op dit moment ongeveer 5.046 kilometer aan vaarwegen. Dat is meer dat het totaal aan kilometer snelweg kilometer snelweg in ons land. Vanwege dit grote netwerk aan waterwegen beschikt ons land over uitstekende mogelijkheden van container transport over het water. MSC beschikt over een tiental schepen om deze mogelijkheden te benutten, jaarlijks verschepen we bijna 100.000 containers met binnenvaart. Onze terminals zijn rechtstreeks verbonden met onder andere Rotterdam. Vanuit onze terminals in Noord-Nederland en het Duitse grensgebied kunnen we eenvoudig containers naar Rotterdam transporteren. Dankzij watertransport kunnen goederen efficiënt worden vervoerd. Hiermee kunt u de bedrijfsvoering verduurzamen. Dit transport organiseren we secuur en dat doen we al jaren met medewerkers die als geen ander logistiek kunnen plannen.

Wegtransport Rotterdam

Als Full Service Container Logistics zijn we u ook van dienst bij wegtransport in de omgeving van Rotterdam. Bij MCS weten we als geen ander dat container transport niet compleet is zonder wegtransport en over- en opslag. We kunnen de gehele logistiek rondom het container transport in de buurt van Rotterdam regelen. Ondanks dat we het grootste gedeelte van het transport over het water uitvoeren, houdt het niet op bij onze terminals. Op het moment beschikt MCS over een wagenpark van zo’n 80 vrachtauto’s. De planning voor het wegtransport wordt op ons hoofdkantoor in Drachten gemaakt. Vanuit onze terminals in Meppel, Groningen en Leeuwarden wordt het vervoer zo efficiënt mogelijk op elkaar te aangesloten.

MCS container transport Rotterdam

Wij bieden full service container transport aan naar en vanaf Rotterdam. Met ons tiental aan schepen vervoeren wij jaarlijks circa 100.000 containers met binnenvaart. We beschikken over een wagenpark van 80 vrachtauto’s om te voorzien in wegtransport. De goederen worden efficiënt vervoert omdat de transport secuur georganiseerd en ingepland wordt. Onze terminals in Leeuwarden, Groningen en Meppel zijn daarnaast voorzien van alle faciliteiten om kleine reparaties te verrichten. Mocht er iets aan de hand zijn dat kan dit zo snel mogelijk opgelost worden. Werknemers worden niet blootgesteld aan gevaarlijke gassen. MCS verricht regelmatig gasmetingen en containers worden indoen noodzakelijk ontgast. Als full service container logistics kan MCS het allemaal voor u regelen.

Vraag een offerte aan

info@mcs-bv.nl 0512-741555
Offerte