Wegtransport

Wegtransport is het vervoer van goederen over de weg. De core business van MCS is water transport, maar zonder wegtransport kunnen wij onze dienst niet compleet maken. Want hoewel we het grootste gedeelte van het transport over het water uitvoeren, houdt het vervoer niet op bij onze terminals. MCS sluit water- en wegvervoer zo efficiënt mogelijk op elkaar aan, zodat uw vracht zo snel en goedkoop mogelijk op de plaats van bestemming arriveert.

Planning

De planningen voor het wegtransport worden op het hoofdkantoor in Drachten gemaakt. Op de terminals in Meppel, Groningen en Leeuwarden vindt de uitvoering plaats. De uitdaging zit hem in het vervoer zo efficiënt mogelijk op elkaar te laten aansluiten.

Wagenpark

MCS beschikt over een up-to-date wagenpark van zo’n 80 vrachtauto’s. Hiermee verzorgen we de aan- en afvoer van containers naar de gewenste los- en/of laadlocatie. De vrachtauto’s zijn voorzien van een multichassis en kunnen daarmee alle containers vervoeren.

Opslag container

Naast dat MCS zowel het transport per water, als het transport over de weg kan uitvoeren, kan MCS ook de opslag en overslag van containers aanbieden. Omdat wij beschikken over eigen terminals in Meppel, Groningen en Leeuwarden kunnen wij de opslag en overslag van containers voor u regelen. Daarnaast hebben wij een deelneming in de terminals in Hengelo en Kampen. Voordeel hiervan is is dat u geen onnodige voorraden meer heeft. In overleg met de rederij bouwen wij een voorraad lege containers op waardoor wij snel kunnen handelen indien er een order binnenkomt om te laden. Wanneer u goederen importeert kunnen wij de containers naar onze terminals vervoeren, waar ze op afroep voor u beschikbaar zijn.

Over MCS

Al sinds 1993 varen containerschepen en vrachtwagens van MCS af en aan om containers te vervoeren van Noord-Nederland, Duitsland naar Rotterdam en andersom. Doordat wij een full service container logistics zijn kunnen wij het gehele vervoertraject voor u regelen: zowel het watertransport, als het wegtransport en op- en overslag, wordt door MCS van A tot Z gefaciliteerd.

Daarnaast kiest u met MCS voor betrouwbaarheid. We werken al jaren met wederzijdse tevredenheid voor toonaangevende bedrijven uit verschillende branches. Bovendien houden wij ons altijd strikt aan de regels, voldoen wij aan alle noodzakelijk eisen en staat uw wens altijd bovenaan.

Vraag een offerte aan

info@mcs-bv.nl 0512-741555
Offerte